2020. októberétől a járványügyi eljárásrend

 Tisztelt Szülők, Kedves Tanulók!

A koronavírus fertőzés terjedésének csökkentése érdekében, a 431/2020.(IX.18.) kormányrendelet figyelembe vételével iskolánkban a járványügyi eljárásrendet a következőkkel egészítjük ki:

  • Iskolánk területére 2020. október 1-jétől tanulóinkon kívül csak az itt foglalkoztatott személyek (oktatók, technikai dolgozók), a szükséges karbantartási, illetve javítási munkát végző személyek, és a jogszabályon alapuló kötelezettség teljesítése céljából érkezők (óraadók, fejlesztőpedagógusok, tanárjelöltek, hivatalos ügyben eljárók) léphetnek be.
  • Az intézménybe történő érkezéskor mindenki köteles magát testhőmérséklet ellenőrzésnek alávetni.
    - Az iskolába csak azok a belépésre jogosult személyek léphetnek be, akiknek a testhőmérséklete nem haladja meg az országos tiszti főorvos által meghatározott mértéket.
    - Amennyiben kiskorú tanuló testhőmérséklete eléri, vagy meghaladja a tiszti főorvos által meghatározott mértéket, erről a szülőt vagy a törvényes képviselőt telefonon haladéktalanul tájékoztatjuk.
    - A tájékoztatással egy időben a tanulót a régi épületben található foglalkoztató szobában a szülő megérkezéséig elkülönítjük. A szülő a könyvtár felől jöhet gyermekéért.
    - A testhőmérséklet mérésére az udvar felőli bejáratoknál kerül sor, 7.35-8.00-ig. Egyéb időpontokban érkezők testhőmérséklet mérése az Aulában történik.
  • Az épületekbe történő belépéskor mindenkinek kötelező a bejáratoknál kihelyezett kézfertőtlenítő használata.
  • Az iskola közösségi tereiben –folyosók, Aula, lépcsőház, ebédlő (sorban álláskor)- távolságtartástól függetlenül kötelező a maszk használata.
  • Tanulói jogviszonnyal nem rendelkezők hivatali ügyintézés céljából csak előre egyeztetett időpontokban léphetnek be az épületbe.

BEZÁRÁS