Gyermeknap - 2019

A Petneházy Dávid Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola az idén rendezte meg másodjára a gyerekeknek szóló kalandjátékot erre a különleges napra, melyet 2019. május 24-én tartottunk meg az iskolában. Kivételes alkalom volt, hiszen az iskola dolgozói, mindannyian teljes erőbedobással szerepbe bújtak a gyermekek kedvéért. Mindent megtettek azért, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak.
Ez évben a kalandjáték címe a „Mysterious Village” volt.
A játéktörténet lényege az volt, hogy a helyi sheriff kérésére segítettek a gyerekek kideríteni, hogy ki zavarhatta meg és miért a békés western falucska napjait. A gyerekek csapatokba álltak és több irányvonalon is elkezdték a nyomozást. Útjuk során zsákutcába, mulatságba, rejtélyes nyomokra bukkanhattak. A rezervátum területén is meg kellett állni a helyüket, az indiánok bizalmát elnyerve jöhettek rá arra, hogy banditák vannak a western falucskánál és az aranyat akarták megszerezni.
A gyerekeknek 18 állomáson kellett teljesíteniük, a nap végére a sheriffnek sikerült elkapnia a főbanditát és a gyerekek dönthettek a sorsa felett.
Zárásként közösen eltáncolta mindenki azt a country táncot, melyet a délelőtt folyamán tanultak meg az egyik állomáson.
Végül minden résztvevő kapott egy kis ajándékot és a helyi Vágta-Lovastanyán készült kemencébe sült kenyérlángost is elfogyasztották.
Reméljük, mindenki nagyon jól érezte magát!
A gyermeknapot támogatta: Ambrus Róbert (Vágta-Lovastanya)
Segítségünkre voltak:
A Petneházi Íjász Egyesület, ennek a szervezetnek két tagja Szabó Evelin és Balázs Kornél állomásnál is segítettek
A Petneházi Ifjúsági Egyesület – a tagok közül állomást vállaltak ezen a napon Anderkóné Morán Éva, Gazdag Réka, Kazár Anett, Molnár Petra, Pára Vivien, Szabó Johanna
SZMK-s szülők: Anderkóné Vincze Sarolta, Hegedüs Beáta
Köszönjük a támogatást és az önzetlen segítséget!


Galéria


BEZÁRÁS